Artiest-penillustraties-clocks-smartphone cases-kleurboeken voor volwassenen

Kleurboeken voor volwassenen.

Monnicken Werken maakt onderdeel uit van het internationale Global Doodle Gems project: een samenwerking van meer dan 120 artiesten van over de hele wereld. Hiermee is een unieke kleurervaring voor volwassen gecreeërd door illustraties van verschillende artiesten samen te brengen in kleurboeken voor volwassenen. 

Mijn eerste kleurboek "Vintage Gems" is nu verschenen met alleen tekeningen van Monnicken Werken, allen in vintage thema, gepubliceerd door Global Doodle gems. Voor een impressie kunt u op de volgende link klikken voor een flip through.  

Verkrijgbaar zonder verzendkosten o.a. bij amazon.de!


 


Enkele andere van mijn Monnicken Werken zijn gepubliceerd in de eerste 'Flower'-editie van Global Doodle Gems coloring books for adults. Om te bestellen kunt u hier klikken.

 

Enkele mandala's van Monnicken Werken zijn gepubliceerd in de eerste mandala editie van Global Doodle Gems. Om te bestellen kunt u hier klikken.


Twee van mijn Monnicken werken zijn gepubliceerd in het tweede volume van de kersteditie 2015 van Global Doodle Gems (Christmas collection volume 2). Om te bestellen kunt u hier klikken.


In Volume 7 van Global Doodle Gems, uitgekomen in januari 2016, kunt u weer 6 tekeningen van Monnicken Werken vinden! Om te bestellen kunt u hier klikken.


Heeft u interesse in een van de kleurboeken, kunt u uiteraard contact met mij opnemen (via het contactformulier).